Poročni dan je en izmed najlepših dni vajine skupne poti.

Tvoj dan. Popoln dan. 

Verjamem, da mora bodoča nevesta na svoj poročni dan izgledati popolno. En razlog je ta, da se sama dobro počuti, in da je čudovita za bodočega moža. Drugi razlog so fotografije. V albumu jih bosta imela za celo življenje. Tretji razlog so občutki. Ko nevesta izgleda čudovito, se tako tudi počuti. Slike ponavadi povedo vse. Se vam ne zdi? Kot vaša osebna umetnica ličenja moram upoštevati želje, ideje in potrebe. Izgledati morate samozavestno, lepo, make-up mora biti obstojen. Kot profesionalna umetnica ličenja poskrbim tudi, da make-up na fotografiji izgleda tako kot mora. Ostalo je na vama in fotografu. Naravni make-up na tvojem obrazu lahko deluje zelo elegantno, romantično in sveže. Vedno se trudim upoštevati vašo osebnost, karakter in želje. Delo, ki nekako (včasih) sodi zraven je tudi pomoč nevesti – obleči obleko, nadeti nakit, pomiriti živce in dodati nekaj leska deklici, ki posipa rože. Na koncu je vedno lepo videti nasmejano in srečno nevesto.

Ličila

Uporabljam kvalitetna in obstojna ličila, za katere tudi skrbim. Čopiči so vedno čisti in razkuženi. Pri svojem delu uporabljam še paleto in paletni nožek za kremne produkte ter pripomočke za enkratno uporabo. Ličila so primerna za video in fotografijo.

Foto | Nika & Grega photography

Poskusno ličenje

Najino prvo srečanje temelji na kratkem pogovoru o samem konceptu poroke, barvah in seveda ličenju. Najti morava make-up, ki ustreza vaši osebnosti. S poskusim ličenjem si bova ustvarili sliko izgleda za pomemben dan. Poskusno ličenje je priporočljivo še za testiranje izdelkov in obstojnosti na koži. Na poskusnem ličenje svetujem tudi o negi kože pred poroko, saj želiva, da bo izgled čudovit in make-up obstojen. Poskusno ličenje se ne izvaja med vikendi (razen, če imam prost termin).

Dan poroke

Da se izogneva nervozi, sem vedno točna. Po navadi sem na lokaciji vsaj pol ure prej, da se v miru pripravim. Lahko pridem k vam na dom ali na izbrano lokacijo na dan dogodka. Ličenje je možno izvesti tudi v studiu v Ljubljani. Koliko časa potrebujem? Za lep in obstojen make-up do zadnjega plesa pri nevesti potrebujem eno približno eno uro (saj sva že prej naredili test in tako vem, kaj pričakujeva na dan dogodka). Če so želje za ličenje pri drugih udeleženkah poroke (priča, sestra, mati, tašča …), potrebujem za vsako približno 40-45 minut. Sama lahko uredim od 5 do 6 deklet, za več deklet potrebujem asistentko (doplačilo). Poskusnega make-upa za družice, priče, mamo in taščo načeloma ni, razen če so želje res velike (doplačilo za pokusno ličenje). Ličenje dodatnih oseb je treba rezervirati vnaprej.

Dobro je vedeti
Potni stroški niso vključeni v ceno storitve in se obračunajo v znesku 0,42 eur/km. V primeru poroke izven Slovenije (doplačilo), imejte vedno v mislih, da naj bo ob vas umetnik(ca) ličenja, ob katerem se počutite prijetno in mu zaupate. Zaradi organizacije lažje, svetujem dnevni najem.
Za več informacij me kontaktirajte preko e-maila hello@tanjavojnovic.si.

Pogosta vprašanja