Čut do estetike sem razvijala že od malega. Po srednji šoli me je profesionalna pot po petih letih izkušenj v floristiki ponesla na študij, ki sem ga uspešno zaključila. Kasneje sem poslovna znanja pridobivala s področij kot so farmacija, turizem, organizacija mednarodnih dogodkov, medijska komunikacija, marketing in umetnost ličenja (lepotna industrija in show-business). Umetnosti ličenja sem se učila v Sloveniji in Italiji.

Leta 2015 sem stopila na samostojno pot. Sodelujem s podjetjem Make-up Designory kot make-up artistka in licencirana inštruktorica ličenja. S podjetjem ustvarjamo nove kolekcije, fotografije za časopis MUD ART, ki je dosegljiv tako v Sloveniji kot v tujini. Pri Make-up Designory vodim delavnice ličenja za končne uporabnice izdelkov za vsakdanjo rabo, sodelujem pri zunanjih projektih, občasno v tujini svetujem pri prodaji izdelkov znamke MUD (Švica, Ciper, Maroko).

Poleg ličenja in izvajanja masaž, me zanima tudi plesna umetnost. Tako sva v letu 2009 z Anjo Prešern ustanovili plesni zavod Studio Dansa, kjer poučujem tudi west coast swing ples. Plesni zavod Studio Dansa je tekom let postala vodilna organizacija med swing plesi.


Pridobljena znanja s področja lepote in wellnessa:
Beauty Essentials, Airbrush make-up, Bridal make-up, Studio make-up, High fashion make-up in specialnih efektov (SFX make-up), NPK certifikat za manikerko. Imam opravljen certifikat klasične masaže ter certifikat masaže obraza in lasišča.